Al meer dan 50 jaar in het grondwerk.

Bekijk onze video

Over Willems Winssen

Geschiedenis

In 1962 begint Jan Willems een agrarisch loonbedrijf in Winssen. De activiteiten breiden zich uit met bermonderhoud en eenvoudige grondverzetwerkzaamheden. Het bedrijf ontwikkelt zich verder en groeit uit tot een professionele partner bij grotere bouwprojecten, cultuurtechnische werken, landschapsinrichting en de aanleg en reconstructie van infrastructuren. Om een totaalpakket te kunnen bieden aan de opdrachtgevers start Willems Winssen in 2000 met de verkoop van nieuwe gebakken straatstenen.

Elke dag zetten ruim 30 gemotiveerde vakmensen zich in om de gevarieerde opdrachten te realiseren.

1. Ruim 50 jaar ervaring

Willems Winssen BV realiseert als grond- weg- en waterbouwbedrijf steeds de basis waar u mee verder kunt. Dat doen we met respect voor mens en milieu. Maatwerk is onze kracht. Maar grondwerk is méér dan maatwerk. Kiest u voor Willems Winssen, dan kiest u voor een team van mensen dat persoonlijk betrokken is bij uw opdracht.

2. Kwaliteit & Professionaliteit

Zowel kwaliteit als professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u voor ons kiest garanderen wij hoge kwaliteit in zowel onze producten als onze werkzaamheden.

Elke dag zetten ruim 30 gemotiveerde vakmensen zich in om de gevarieerde opdrachten te realiseren.

3. Respect voor mens en milieu

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan het goed achterlaten van de bodem voor onze toekomstige generaties. Hierin zijn bodemsaneringen een belangrijk aspect. Wij kunnen alle soorten bodemsaneringen geheel zelfstandig uitvoeren met ons gecertificeerd en gekeurd materieel en onze opgeleide en medisch gekeurde medewerkers.